The Golden Assies

VOOR LEDEN(de ledenpagina is even niet beschikbaar)

 

Flyer Golden Assies

Mijn nieuwste koor The Golden Assies (GOA) repeteert op vrijdagochtend in het Markehuus in Peelo, Assen. Het is een hele fijne groep. Zij zingen bijna alles van tekst, zonder bladmuziek, wat voor mij even wennen was bij het aanleren van nieuwe liedjes. Ook zingen ze 1,5 uur achter elkaar door, en houden daarna een héééle lange koffiesessie. Zo kan het ook. Gezellig. We hadden vlak voor de zomerstop 2 optredens. Eén voor het Huis vd Taal Drenthe, en één voor de bezoekers van de dagbestedingsgroep in Peelo. Er druppelden bijna ongemerkt een aantal nieuwe leden binnen, waardoor ook dit koor weer uit ongeveer 24 leden bestaat. We gaan door zoals we nu bezig zijn. Het bevalt iedereen prima.

Ze zingen populaire muziek, tweestemmig, soms driestemmig. Met soms een uitstapje naar het licht-klassieke repertoire. Het plezier staat voorop, en er wordt vol overgave gezongen.

Ze zingen elke vrijdag, behalve in de schoolvakanties, van 10.00 -11.30 uur,  waarna er in het buurthuis nog uitgebreid koffie/thee gedronken wordt en nagepraat.

Lijkt het je leuk om mee te zingen? Kom dan vrijblijvend 1 of 2 keer meedoen. Voor vragen kun je me altijd bellen of mailen.