FEMMES VOCALES EELDE

 

KLIK HIER voor de ledenpagina

KLIK HIER —-Kleintje Cultuur uit de Krant van Tynaarlo

Femmes Vocales FLYER

Op maandagavond zingt vrouwenkoor Femmes Vocales in Eelde. In november 2021 draaiden we een maandje proef met elkaar. Helaas toen meteen een pauze tot maart, maar daarna konden we een paar maanden aan elkaar wennen, flyers in Eelde en Paterswolde verspreiden, stukje in de krant;met resultaat want nu bestaat het koor weer uit ruim 25 leden. De afsluiting was eind juni met eerst het zingen van al ons repertoire tot nu toe, en daarna een uurtje napraten met hapjes en drankjes. Volgend jaar gaan we gewoon zo door, en willen we in ieder geval ergens een mooi concert geven.

Femmes Vocales is een vrouwenkoor in Eelde, opgericht in 2014 door Anneke Knoppert. Vanaf oktober 2021 heeft Anneke het dirigeerstokje aan mij overgedragen.

Het koor repeteert op maandagavond van 19.30-21.30 in OBS De Westerburcht; Jan Steenweg 1 in Eelde.

We zingen meest populaire muziek:  bijv. pop, licht klassiek, wereldmuziek, gospel.

Lijkt het je leuk om mee te zingen? Of wil je vrijblijvend één of twee keer komen kijken of meezingen? Je bent van harte welkom. Neem eerst even contact met me op zodat we extra bladmuziek voor je mee kunnen nemen en de 1,5 meter-afstand-kooropstelling goed kunnen voorbereiden.

info@ingeroelands.nl    of     06-52112760