Dinsdagochtendkoor

Voor de ledenpagina kun je HIER klikken


Het Dinsdagochtendkoor   Het koor zong onder leiding  van Henk, die meespeelde op gitaar of accordeon.  We repeteren op, de naam zegt het al, dinsdagochtend van 10  tot 12 uur  in het Kostverlorenkwartier. Dat is het wijkgebouw gelegen achter basisschool De Petteflet aan de Van Ostadestraat in Groningen.

KLIK HIER VOOR ONZE FLYER

Het Dinsdagochtendkoor in de wijken Kostverloren/ Schilderswijk Groningen, dirigeer ik al bijna 10 jaar. Het werd in 2007 door een paar wijkbewoners opgericht en heette toen nog  Het Kostverlorenkoor.

Toen we eind augustus 2021 onze eerste samenkomst na de zomer hadden bleken er nog maar 9 leden te zijn. Iedereen kwam met ideeën om leden te werven, en hielp mee deze uit te voeren. Nu hebben we 22 leden. Het is een heerlijk koor, met veel aandacht en zorg voor elkaar. Al die nieuwe leden moesten alle liedjes nog leren, dus we hebben ons hele repertoire opnieuw opgepakt en een paar nieuwe liedjes erbij geleerd. Onze jaarlijkse afsluiting met soort van ALV was weer op het terras van café Pronk aan de Vismarkt met koffie en taart en altijd mooi weer. Volgend jaar treden we op bij Gluren met de Buren, en er is een kleine voorbereidingsgroep die optredens bij instellingen gaat organiseren

De repetities beginnen om 10 uur. Om 11 uur is er een pauze. De sfeer in het koor is heel ontspannen. Iedereen is welkom mee te komen zingen, óók als je niet in de Schilderswijk of in Kostverloren woont.  Hou je van zingen? Kom eens langs. Hou je van zingen maar denk je dat je het niet kunt? Kom ook eens vrijblijvend langs tussen 10 en 12. Meestal blijkt dat “niet kunnen” reuze mee te vallen.