DINSDAGOCHTENDKOOR

Voor de ledenpagina kun je HIER klikken


Optreden tijdens het jaarlijkse Gluren bij de Buren, in restaurant De Omhelzing in de wijk Kostverloren.

Het Dinsdagochtendkoor werd in 2007 door een paar wijkbewoners opgericht en heette toen nog  Het Kostverlorenkoor.  Het koor zong onder leiding  van Henk, die meespeelde op gitaar of accordeon. De laatste 6 jaar dirigeer ik het koor, en zingen we meestal a capella. Dat was best even wennen in het begin. Maar inmiddels willen we niet anders meer. We repeteren op, de naam zegt het al, dinsdagochtend van 10  tot 12 uur  in het Kostverlorenkwartier. Dat is het wijkgebouw gelegen achter basisschool De Petteflet aan de Van Ostadestraat in Groningen.

Om 11 uur is er een pauze. De sfeer in het koor is heel ontspannen. Iedereen is welkom mee te komen zingen, óók als je niet in de Schilderswijk of in Kostverloren woont.  Hou je van zingen? Kom eens langs. Hou je van zingen maar denk je dat je het niet kunt? Kom ook eens vrijblijvend langs tussen 10 en 12. Meestal blijkt dat “niet kunnen” reuze mee te vallen.

In verband met het Coronaprotocol, zingen we op ruim 1,5 meter afstand van elkaar met voldoende ventilatie. Zomaar spontaan binnenkomen kan daarom even niet. Wil je toch even langskomen (wat altijd mag en kan) , neem dan eerst even CONTACT met me op.

Wij zoeken nieuwe leden !!!

Klik HIER voor onze flyer

 

Wat zingen we zoal? 

   Edelweiss (uit The sound of music)
   In ’t groene dal in ’t stille dal
   Verdonken vlinder (van Boudewijn de Groot)
   Bella Ciao
   Donna donna donna 

en nog veel meer

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *